5. december 2016

Persondata politik

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
Politikken om beskyttelse af personlige oplysninger, der er beskrevet nedenfor, fastsætter sammen med vores vilkår og betingelser for brug, på hvilket grundlag vi behandler personlige oplysninger om dig. Tilbygger ApS CVR 31187842, respekterer beskyttelse af personlige oplysninger for sine online-besøgende.

De personlige oplysninger, vi indsamler
Vi indsamler på eller via dette websted kun oplysninger, der kan identificere dig personligt, når det er frivilligt accepteret af dig. Disse personligt identificerbare oplysninger kan omfatte dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Videregivelse af dine personlige oplysninger
Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen tredjepart, medmindre vi har dit samtykke, eller du blev underrettet om denne praksis, da vi første gang indsamlede dine personlige oplysninger.

Ikke-personlige oplysninger
Hvis du sender ikke-personlige oplysninger, meddelelser og materiale til dette websted, sker det på et ikke-fortroligt grundlag. Vi kan bruge alle sådanne oplysninger frit og til et hvilket som helst formål. Alle oplysninger, du sender til dette websted, skal være sandfærdige, må ikke krænke andres rettigheder og skal være lovlige.

Cookies
Ligesom mange andre virksomheder anvender vi “cookie”-teknologi, hvor vores servere lægger særlige koder på en besøgendes computer. Disse oplysninger hjælper os med løbende at bestemme det samlede antal besøgende på webstedet, og hvilke typer af internetbrowsere (f.eks. Netscape Navigator eller Internet Explorer) og operativsystemer (f.eks. Windows eller Macintosh) der anvendes af vores besøgende. Disse oplysninger bruges til at forbedre dine onlinebesøg. Vi vil under ingen omstændigheder bruge disse oplysninger til personligt at identificere besøgende eller sammenholde oplysningerne med nogen form for personlige oplysninger, som afgives frivilligt på eller via webstedet.

Sikkerhed
Vi opretholder fysiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine personlige oplysninger mod uønsket, uautoriseret eller ulovlig adgang, uautoriseret kopiering, brug, behandling, offentliggørelse, ændring, overførsel, tab eller ødelæggelse.

Ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger
Vi kan ændre denne politik når som helst efter vores eget skøn, og alle ændringer træder i kraft øjeblikkeligt ved vores offentliggørelse af ændringerne på dette websted. Medmindre vi udtrykkeligt fastsætter andet, gælder denne politik kun for dette websted og vores online-aktiviteter, og den gælder ikke for nogen af vores offline-aktiviteter.

Andre websteder
Vores websted indeholder links til andre websteder. Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder kun for dette websted, så når du følger links til andre websteder, bør du læse deres egne politikker om beskyttelse af personlige oplysninger.

Markedsføring
Du vil kun modtage markedsføringsmateriale fra os, hvis du har accepteret at modtage disse oplysninger. I hver enkelt markedsførings-e-mail, som vi sender ud, har modtagerne mulighed for nemt at fravælge markedsføring fremover. Du har ret til enhver tid at bede os om ikke at kontakte dig med henblik på markedsføring. Hvis du ikke længere ønsker at blive kontaktet med henblik på markedsføring, bedes du kontakte os.

Axel

View all post by .