IMG_8217
14. juni 2017

Nydelse før ydelse …

Vi er sådan omtrent nået til en fase, hvor der er mere nydelse end ydelse forbundet med at bo her i huset. Hvor vi på en eller anden måde ikke helt bemærker alt det, der stadig mangler, men bare slår dørene op til terrassen (aka den tidligere udestue) og slår rumpetten i pallesofaen med en iskaffe. Alt det grønne er så godt for øjnene, og udsigten til det veltilrettelagte staudebed er fantastisk.

Selv om det ikke er verdens største have, er der indtil flere bede (og vi overtog da også en mappe med papirer fra bl.a. havearkitekten, jow jow da), og rosenbedet, der blomstrede i utrolig mange smukke farver sidste sommer var et af dem, vi håbede kunne overleve strabadserne. Men efterhånden som det blev vinter, og der var både stillads, byggeaffald og konvolutter i størrelse 44 lige oven i bedet, svandt håbet. Men tænk sig … for en uges tid siden sprang de første hvide roser ud igen, og flere farver er kommet til siden.

IMG_8284

Ok, bedet kunne da godt lige trænge til en solid omgang lugning, trimning og lidt kærlig pleje generelt, but hey – it’s alive!!

Og apropos, så se lige her, hvad jeg plukkede i et af de andre bede…de fik lige en omgang i en gryde med lidt sukker og  efterfølgende lidt hjemmelavet rugbrødsmusli og en dejlig klat flødeskum.

IMG_8206

Men er vi så ved at være helt færdige? Det er ét af de spørgsmål, jeg meget ofte bliver stillet fra dem, der stadig interesserer sig lidt for vores projekt, og jeg må nok desværre meddele, at svaret er nej. Der er selvfølgelig ikke så langt igen, som der har været, det giver sig selv, men for at vi kan tage næste store ryk, skal vi have besøg af VVS-manden…og den type har altså ikke kørekort til en planlægningskalender, skulle jeg hilse og sige.

Vi mangler (stadig) at få trukket nogle rør fra kælder til kvist, før vi kan lukke den sidste væg alt det andet, der gør huset færdigt. Måske gentager jeg mig selv, men det her har faktisk også været et issue siden marts nu…ahem…

Jeg er ked af at måtte skuffe de læsere, der venter på hardcore bygge-status – vi er lige i en hyggefase lige nu. Men vi vender selvfølgelig tilbage, så snart de rør er lagt ind. Indtil da nyder vi alt det, vi trods alt har udrettet …

IMG_8237

Dorte Mosbæk

View all post by .